Rådgivning/sparring

“ Hanne har været tilknyttet virksomheden siden 1999 og har etableret medarbejderuddannelse, medarbejderinformation m.m. Hun er meget kompetent, fleksibel og effektiv og arbejder løsningsorienteret. Jeg har ofte brugt Hanne som sparringspartner og får altid reel og kontant sparring"

Claus Larsen, koncernchef

Larsen og Ibsen Holding A/S ( S. Guldfeldt Nielsen, Hans Jørgensen & Søn m.fl.)

 Rådgiver/konsulent

"Hanne har "næsten" været med fra begyndelsen i AS3, i hvert tilfælde i 15 år, hvor der i starten ikke var mange rådgivere i Outplacment. Hanne har, da hun er psykolog, altid fået de svære kandidater - både i Outplacement og Work&Care, og hun har altid været et sikkert stik. Hanne har været en stærk personlighed som rådgiver i Outplacement, og hun har som mentor hjulpet mange nye rådgivere på vej".

Birgit Skou, Relation Management

Karriererådgivning

"I arbejdslivet går der ikka altid en lige linje fra A til B. Nogle gange bugter vejen sig, og det kan være let at miste overblikket. Hanne har hjulpet mig med at blive afklaret med, hvad der er mine styrker, og hvordan jeg skal finde vej i fremtiden".

Daniel Rasmussen, journalist

 

Ledersparring

"Hanne holdt et spejl op foran mig på et tidspunkt, hvor jeg som leder havde brug for at finde nogle svar, der ikke bare kunne slås op i håndbog for offentlige ledere. Hos Hanne mødte jeg faglighed og professionalisme - og samtidig en dyb personlig forståelse for mennesker og organisationer"

Dorthe Wang, Rektor på Tietgen Handelsgymnasium

Samtaleforløb ved mistrivsel og sygefravær

“ Vi samarbejder med Hanne i forbindelse med vores pilotprojekt, hvor målgruppen er medarbejdere med "ondt i livet" og mistrivselsproblemer. Vores samarbejde med Hanne er kendetegnet ved høj faglighed, gode resultater og positive tilbagemeldinger fra de medarbejdere, som er visiteret til samtaleforløb hos Hanne. Vi anbefaler andre at bruge Hannes kompetencer og viden".

Vita Harbo, HR konsulent

Undervisning på lederkurser

“ Hanne har været til tilknyttet Logikk ApS siden 2005 og har varetaget undervisning på vore lederkurser til  alles store tilfredshed og altid med et godt resultat".

Else-Marie Jensen, Cand.psych, MMA

 

Workshops i Positiv Psykologi

“Hanne har udviklet og gennemført workshops i Postiv Psykologi for ledige fleksjobbere i Odense Kommune. Borgerne har været yderst tilfredse med indholdet, og finder Hanne motiverende og inspirerende".

Connie Beier, Projektansvarlig, Projekt Flexud